Heb je een vraag? Kijk dan eerst of deze hiertussen staat

Veelgestelde Vragen

Kan ik een proefles bij jullie volgen?

Helaas is het niet mogelijk een proefles te volgen als je nog niet aan de beurt bent. Wij krijgen dagelijks nieuwe aanmeldingen en het zou te druk worden in de les als al deze kinderen een proefles zouden komen volgen.

Als je je aanmeldt word je dus op de wachtlijst gezet. De uitnodiging voor een proefles volgt via e-mail. De meeste nieuwe kinderen worden in september uitgenodigd, aan het begin van het seizoen. Als er tussendoor opzeggingen zijn, nodigen we natuurlijk ook nieuwe kinderen uit.

Hoe lang is de wachtlijst?

Sommige kinderen die bij Wilskracht turnen, werden gelijk uitgenodigd voor een proefles. Anderen hebben tot wel anderhalf jaar op de wachtlijst gestaan. Over het algemeen zijn de wachtlijsten het langst voor de kleutergroepen en meisjes van 6 tot 8 jaar. Het is heel moeilijk in te schatten hoe lang het precies zal duren, omdat dit vooral afhankelijk is van de doorstroom, uitstroom en mogelijke herindeling van de groepen.

Waarom kan ik jullie niet bellen?

Bij Wilskracht werken vrijwilligers, die door werk en andere bezigheden helaas niet altijd telefonisch paraat kunnen staan voor vragen. Wilskracht is wel per mail te bereiken via info@tvwilskracht.nl. Wil je een lesgever mailen? Gebruik dan de voornaam van de lesgever + @tvwilskracht.nl. Bijvoorbeeld: kim@tvwilskracht.nl.

Mag ik op wedstrijdturnen?

Meisjes die erg enthousiast zijn en talent hebben voor turnen, kunnen door de lesgever uitgenodigd worden voor wedstrijdturnen. Het is daarbij belangrijk dat het voor het kind haalbaar is om niveau D3 of D2 te turnen.

Wedstrijdturnen is iets serieuzer dan recreatief turnen. Het is belangrijk dat je bij de lessen aanwezig bent en meedoet aan de wedstrijden.

Wil je graag wedstrijdturnen? Laat dit dan weten aan je lesgever!

Mag ik op extra trainen?

Meisjes die wedstrijdturnen en graag een keer per week extra willen trainen, kunnen dit doen op maandag (D2 en keuzeoefenstof) of woensdag (pré instap, instap, D3 en keuzeoefenstof). Meestal zitten deze groepen vol en moet je dus wachten tot er een plekje vrij is. Voor de lesgevers is het ook belangrijk om te zien dat je graag turnt en goed je best doet tijdens de lessen.

Wil je graag extra trainen? Laat dit dan weten aan je lesgever!

Staat je vraag er niet bij?

Mail ons

Bekijk ook onze privacyverklaring.