Aanmelden

Aanmelden voor de lessen

Tips bij het aanmelden

Voorkeursdag
Kijk in het lesrooster voor een geschikte les. Voor meisjesturnen kun je een voorkeursdag opgeven. Kleutergym en klimdoek worden maar op 1 dag gegeven. Jongensturnen is op dinsdag (recreatieturnen) en woensdag (wedstrijdturnen).

Wedstrijden of recreatie
Wil je trainen voor wedstrijden? Kies dan voor wedstrijdturnen ABC op maandag. Recreatieturnen is op donderdag en zaterdag. Het talentengroepje en de D3 groepen zijn op uitnodiging.

Niveau / ervaring
Je kunt je niet opgeven voor D3 wedstrijdturnen, tenzij je al turnervaring hebt in dit niveau. Heb je niveau D2 of hoger geturnd? Dit bieden wij helaas niet aan. Mogelijk kun je terecht bij DOS of Turnz.

Proefles
Wanneer er ruimte is in een groep, krijg je een uitnodiging voor een proefles. Anders word je op de wachtlijst geplaatst.

Wachtlijst
De wachtlijst kan oplopen tot 1 of 2 jaar, meld je dus bijtijds aan! Een indicatie van de wachttijd per groep vind je in ons lesrooster.

Aanmeldingsformulier

Via onderstaande button kom je bij ons aanmeldingsformulier terecht. Met dit aanmeldingsformulier meld je je aan voor de wachtlijst. Deze aanmelding wordt pas na de proefles omgezet in een lidmaatschap. Lees voor het aanmelden onze tips goed door.

In het formulier wordt om toestemming voor automatische incasso gevraagd. Wij incasseren natuurlijk pas contributie als je na de proefles aangeeft lid te willen worden.

Omdat er momenteel niet binnen gesport mag worden, geven we geen reguliere turnlessen en nodigen we geen nieuwe kinderen uit. Aanmelden blijf gewoon mogelijk.

Je kunt bij Wilskracht pas een proefles volgen wanneer je aan de beurt bent.

Wanneer je twee kinderen in wil schrijven, moet twee keer het formulier ingevuld worden.