Let op: onderstaand formulier is voor definitieve inschrijving na de proefles. Voor aanmelden bij Wilskracht kun je het aanmeldformulier gebruiken.

Inschrijven na proefles

Inschrijven na proefles
Gebruik dit format: 01/01/2010
Je kunt je alleen inschrijven voor de les waar je een proefles hebt gedaan.
Wij gebruiken dit nummer wanneer een kind bijvoorbeeld niet is opgehaald na de les, of als er iets anders aan de hand is.
Hier worden informatie en uitnodigingen voor wedstrijden en activiteiten naartoe gestuurd.
Wij vragen soms ouders te helpen bij activiteiten of wedstrijden. Voorbeelden zijn: spullen meenemen, opbouwen van toestellen, scores invoeren, diploma's schrijven, etc.
Extra leuk voor ouders met een turnachtergrond! Lees er meer over door in het menu naar > wedstrijden en dan > jureren te gaan.
Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden
Bekijk onze Privacyverklaring
Bekijk ons Fotobeleid
Door verzending van dit formulier geeft u toestemming aan T.V. Wilskracht Amsterdam om per half jaar incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om de contributie af te schrijven, zoals beschreven staat in de punten 1 t/m 5 van de algemene voorwaarden. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank voor de voorwaarden. Als u wenst te betalen per acceptgiro, dan vul dan “Nota” in, in plaats van uw IBANnummer.