De laatste Wilskracht nieuwtjes lees je hier en op Facebook!

Nieuws

Talentendag

Op 6 juli is het Talentendag!

Vlak voor de zomer is er bij Wilskracht elk jaar een Talentendag! Ben je vijfenhalf jaar of ouder en wil je vanaf september graag in een van de wedstrijdgroepen turnen? Schrijf je dan vóór 29 juni in voor de Talentendag via deze pagina. Wanneer het vol is wordt de inschrijving gesloten.

Workshop Klimdoek

Beste leden van Wilskracht,

Op zaterdag 24 maart wordt er een workshop in klimdoek gegeven voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar oud. De huidige klimdoekles (elke woensdagavond) is namelijk voor kinderen vanaf 10 jaar oud. Dus ben jij lid van Wilskracht, tussen de 6 en 9 jaar oud en lijkt het je leuk om met de workshop mee te doen?
Lees Verder

Zomerkamp 2018

De KNGU organiseert elk jaar Zomerkampen op het eigen KNGU-terrein in Beekbergen. Dit jaar is het thema 'Zomerkampen, altijd feest!!!' Alle informatie over het zomerkamp en de aanmelding daarvoor vindt u in deze brief.

Voor de aanmelding maakt u gebruik van dit inschrijfformulier.

Uitval lessen

In verband met de open dagen op het Marcanti College kan er aanstaande dinsdag 23 januari geen turnles worden gegeven. De zaal wordt door het Marcanti College zelf gebruikt voor het programma van de open dagen.

Dit geldt ook voor woensdag 21 februari.

Onze excuses voor het ongemak.

Competitie meisjes D4 en jongens

Via onze website kun je je weer inschrijven voor de turncompetitie. Ga naar de webwinkel, kies wedstrijden > competitie. Lees goed de regels door en schrijf je in door het wedstrijdgeld te voldoen.

De competitie bestaat uit 1 voorwedstrijd en voor een deel van de kinderen een finale. Hou beide data vrij! Hieronder zie je per niveau wanneer en waar de wedstrijden zijn. Vraag aan je lesgever welk niveau jij doet en of je mag meedoen.

Lees Verder

Jaarverslag 2016-2017

Het Concept jaarverslag is hier te downloaden.

Wij nodigen alle  leden c.q. hun ouders, het bestuur, de lesgevers en assistenten uit voor de Algemene ledenvergadering op zaterdag 18 november as.
Tussen 15:00 uur en 16:15 uur bespreken we onder andere het jaarverslag en praten we met elkaar over de club.

Het volledige programma vind je hier.

De Ledenvergadering is in het Ladderhuis (clubhuis van de korfbalclub), Klonneplein 10-12 in het Westerpark, naast het korfbalveld.

Algemene ledenvergadering zaterdag 18 november

Beste leden en ouders,

Kom zaterdag 18 november naar de Algemene Ledenvergadering van Wilskracht!

Op deze vergadering willen we met onze leden,hun ouders, het bestuur, de lesgevers en assistenten praten over de club. Tussen 15:00 uur en 16:15 uur bespreken we onder andere het jaarverslag.

Lees Verder

Prijzen turnpakjes per 1 november

Wij zijn genoodzaakt om de prijzen van de pakjes per 1 november 2017 te verhogen.

De prijzen per 1 november:
Meisjes/dames pakje: €47,50
Meisjes/dames broekje: €17,50

Jongens set (pakje+broekje): €47,50
1 2 3