Talentendag

Talentendag voor wie niveau D3 wil turnen

Een niveautje hoger?

Doe mee aan de Talentendag! Vlak voor de zomer is er bij Wilskracht Talentendag! Ben je vijfenhalf jaar of ouder? Ben je heel sterk of lenig en sta je het liefst op je handen? En wil je vanaf september graag in de D3 groep turnen? Schrijf je dan in voor de Talentendag.

De D3 groepen zijn voor kinderen die aanleg hebben voor turnen, graag aan wedstrijden deelnemen en goed meedoen in de les. Weet je niet zeker of het wat voor jou is? Bespreek dit dan met je lesgever.

Tijdens de Talentendag (een training van 1 tot 2 uur) mag je laten zien wat je kunt. Er zijn meerdere lesgevers aanwezig die kijken of je in aanmerking komt voor het turnen op D3 niveau. Omdat er beperkt plek is in de D3 groep kiezen zij maar een klein aantal kinderen uit. Het verschilt per jaar hoeveel plekken er in de groep vrijkomen.

Het rooster van volgend seizoen

Als je meedoet aan de Talentendag is het belangrijk dat je ook daadwerkelijk met de D3 groep mee kunt gaan turnen. In seizoen 2020/2021 blijft deze groep waarschijnlijk op woensdag en vrijdag trainen. Vanaf geboortejaar 2012 zijn er twee trainingen per week. De kleintjes turnen alleen op woensdag. Geef je a.u.b. niet op voor de Talentendag als je niet kun meetrainen op deze dagen.

Talentendag 2020

Dit jaar is de Talentendag op vrijdag 15 mei om 16.15 uur. Meld je aan via leonie@tvwilskracht.nl. De aanmelding sluit wanneer het vol is.

Binnen enkele weken na de Talentendag hoor je of je uitgenodigd wordt voor een D3 groep. Wij wachten hiermee tot het aantal vrijgekomen plaatsten duidelijk is, dus het kan eventjes duren.