Winterturntoernooi 2020

Turnvereniging Wilskracht organiseert vanaf 2020 het Winterturntoernooi in Amsterdam. Het Winterturntoernooi is een waarbij je niet ‘tegen’ een ander turnt, maar voor jezelf een bronzen, zilveren of gouden medaille kunt winnen. Welke prijs je krijgt is afhankelijk van je score.

Voor wie?

Het Winterturntoernooi is bedoeld als laagdrempelige ‘wedstrijd’ voor meisjes die niveau D5 en D4 turnen en jongens die turnen in niveaus 23 t/m 17. Verenigingen uit Amsterdam en omgeving kunnen meedoen.

Misschien is het wel je eerste wedstrijd, of misschien doe je al jaren mee, maar zijn er weinig tegenstanders in jouw categorie. Bij het Winterturntoernooi heeft iedereen hetzelfde doel: zo goed mogelijk je oefeningen doen en met een medaille naar huis gaan!

Wanneer

Het Winterturntoernooi is op 26 januari 2020. Er zal waarschijnlijk een jongenswedstrijd en een meisjeswedstrijd zijn, in de ochtend en in de middag.

Waar

Het Winterturntoernooi vindt plaats in de Wethouder Verheijhal, Polderweg 300 in Amsterdam.

Meedoen?

Kinderen die lid zijn van Turnvereniging Wilskracht kunnen zich inschrijven via deze pagina. Kinderen die lid zijn van een andere vereniging kunnen zich via de eigen vereniging inschrijven. Inschrijven kan tot 1 december 2019.

Hoe werkt het?

Voor zowel de jongens als de meisjes zullen per leeftijdscategorie ‘grenswaarden’ worden vastgesteld. Bijvoorbeeld: iedereen die gemiddeld hoger dan een 12.50 scoort krijgt aan het einde een gouden medaille.